Plafond sauzen en muren witten/sauzen Zoetermeer

De binnenkant van uw huis is een persoonlijke aangelegenheid. U bepaalt welke kleuren u graag wilt. Schildersbedrijf Hertog zorgt voor een goede voorbereiding en uitvoering van het schilderwerk voor het beste resultaat. Daarnaast beschermt goed binnen schilderwerk tegen slijtage, vocht en schimmels.

 

Onder het binnenschilderwerk valt:

  • sauzen van muren Zoetermeer.
  • plafond witten Zoetermeer.
  • muren witten Zoetermeer.
  • het schilderen van binnenkozijnen, deuren, trappen en trapleuningen
  • latex spuiten

 

Schildersbedrijf Hertog schildert uw huis of bedrijfspand met veel aandacht en een grote zorgvuldigheid en behaalt een optimaal resultaat met het gebruik van het juiste verf en verfgereedschap van de hoogste kwaliteit.

 

 

Wilt u de binnenkant van uw woning of bedrijfspand ook professioneel, vakkundig en secuur laten schilderen, onze schilders Zoetermeer staan voor u klaar!

Neem contact op met schilder Hans Hertog of vraag nu een offerte aan!


 

Wij hanteren een vast tarief voor het sauzen van muren en plafonds van € 7,50 p/m2 tot 100 m2 (incl. Sigma latex wit)(excl. voorstrijk kosten) .Dit vaste tarief zal naar beneden bijgesteld worden, afhankelijk van de hoeveelheid m2. Voor het Airless spuiten van uw plafonds en muren gelden andere tarieven, variërend vanaf €10,- p/m2 tot minimum €7,- afhankelijk van de hoeveelheid m2(incl. afplak kosten). Voor kleuren rekenen wij een vaste toeslag, deze toeslag is ook van kracht wanneer er spraken is van ernstig vervuilde plafonds door nicotineaanslag, roet- of waterschade.