Binnenschilderwerk

Van plafond sauzen en muren witten tot aan houtschilderwerk van trappen en trapleuningen. De binnenkant van je huis is een persoonlijke aangelegenheid. Bepaalt welke kleuren je graag wilt.

Muren witten

Binnenschilderwerk: plafond sauzen en muren witten in Zoetermeer

Van plafond sauzen en muren witten tot aan houtschilderwerk van trappen en trapleuningen. Binnenschilderwerk is belangrijk, omdat je een groot deel van je leven binnen spendeert. Daarom is het onze dagelijkse missie om mensen blij te maken met een verbeterde woning. Hieronder vertellen wij hoe we te werk gaan.

Onze werkwijze

Een strak eindresultaat behoeft met het juiste voorwerk. Daarom zorgen we eerst voor een goede voorbereiding zodat het schilderwerk strak zal hechten. Deze voorbereiding maakt een groot verschil en zorgt ervoor dat je langer plezier zult hebben van het eindresultaat.

Gezond binnenklimaat

Goed geschilderd binnenwerk oogt niet alleen fraai, maar het beschermt ook tegen slijtage. Maar misschien nog wel belangrijker, het helpt tegen (intrekkend) vocht en schimmels die om meerdere redenen kunnen ontstaan. Naast een goede ventilatie, dat zeer belangrijk is, draagt goed schilderwerk een belangrijke bijdrage aan het creëren van een gezond binnenklimaat. Daarom besteden wij veel aandacht aan de materiaalkeuze van ons gereedschap, de latex en de verf.

Binnenschilderwerk in Zoetermeer

Schildersbedrijf Hertog verzorgt het hieronder benoemde binnenschilderwerk:

  • Sauzen van muren in Zoetermeer.
  • Plafond witten in Zoetermeer.
  • Muren witten in Zoetermeer.
  • Het schilderen van binnenkozijnen en deuren, trappen en trapleuningen.
  • Airless latex spuiten

Schildersbedrijf Hertog schildert je huis of bedrijfspand met veel aandacht en een grote zorgvuldigheid. Daarom behalen wij een optimaal resultaat met de juiste verf en verfgereedschap van de hoogste kwaliteit.

Wij staan voor je klaar

Wil je de binnenkant van je woning of bedrijfspand ook professioneel, vakkundig en secuur laten schilderen? Dan staan onze schilders uit Zoetermeer voor je klaar!

Neem contact op met schilder Hans Hertog of vraag nu een offerte aan!

Tarieven voor plafonds sauzen en muren witten

Wij hanteren een vast tarief voor plafonds sauzen en muren witten. Deze tarieven variëren van €10,- tot €20,- p/m2, afhankelijk van de totaal aantal m2, en de ondergrond. Het evt. Voorstrijken, (bij nieuwe muren, of als het de 1ste keer wordt dat er gesaust word) zit niet in de m2 prijs inbegrepen.

Voor het sauzen van Spachtelputz muren, hanteren wij het vaste tarief van €22,50 p/m2, dit ivm. het hogere verbruik van de latex en omdat het werk intensiever is.(dit is excl. evt. voorstrijken)

  • Sigma latex wit inbegrepen
  • Voorstrijk kosten zijn exclusief

Grotere oppervlakten

Grotere oppervlakten lonen, want het vaste m2-tarief zal naar beneden bijgesteld worden wanneer wij grotere oppervlaktes mogen schilderen. Aan de hand van het aantal m2 zullen we dit voor je berekenen in een offerte.

Voor het Airless spuiten van uw plafonds en muren gelden andere tarieven, deze zijn variërend vanaf €15,- p/m2 tot minimum €9,50 afhankelijk van de hoeveelheid m2(excl. afplak kosten). Meer informatie over airless latex spuiten vind je hier.

Kleuren

Voor kleuren rekenen wij een vaste toeslag. Dezelfde toeslag is ook van kracht wanneer er sprake is van ernstig vervuilde plafonds door nicotineaanslag, roet- of waterschade.