Referenties & gastenboek

Wilt u meer weten? Klanten weten als geen ander te vertellen over het schilderwerk van Schildersbedrijf Hertog. Lees gerust de reacties hieronder. Ook stellen wij het bijzonder op prijs als u zelf een reactie wilt plaatsen in dit gastenboek.

Commentaren: 11
 • #11

  Fam. Sjaardema, Leiden (woensdag, 05 februari 2014 11:15)

  Hans Hertog: Een prima vakman die vakkundig en keurig werk aflevert volgens de gemaakte afspraken. Hans werkt zeer netjes en denkt mee met de klant! Ook wij kunnen Hans bij iedereen aanbevelen!

 • #10

  Mevr. Lafeber, Zevenhuizen (woensdag, 05 februari 2014 11:13)

  Hans Hertog een uitstekende vakman waarmee prima afspraken te maken valt, goed meedenkt en heel erg netjes werk afleverd. Mijn huis is verandert van een grijs/crème kleurig verhikel in een stralend wit geschilderd paleisje. Hans heeft bij mijn alle muren, plafonds en houtwerk gedaan. Wat ook erg prettig is van Hans is dat hij je van de vorderingen op de hoogte houdt en eerst overlegt over meerwerk zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Kortom; ik kan Hans bij iedereen ten zeerste aanraden.

 • #9

  Mevr. Trigt, Berkel en Rodenrijs (woensdag, 05 februari 2014 11:12)

  De muren zijn netjes geschilderd en alles is volgens afspraak afgehandeld. Deze schilder kan ik zeker aanraden. Hij werkt heel netjes.

 • #8

  Mevr. Oever, Naaldwijk (woensdag, 05 februari 2014 11:11)

  Goede nagekomen afspraken. Zeer goed, snel en vakkundig uitgevoerd. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Netjes en vriendelijk, Ben erg tevreden. Aanrader dus.

 • #7

  Mevr. Klok, Den Haag (woensdag, 05 februari 2014 11:10)

  Hans heeft zeer snel en netjes deze klus gedaan. Heeft alles schoon en netjes achtergelaten. We zijn zeer tevreden en zullen hem voor een volgende klus zeker weer vragen.

 • #6

  Dhr. Roos Zoetermeer (woensdag, 05 februari 2014 11:10)

  Voor mijn klus was ik op zoek naar een vakbekwame en prijs-kwalitatief goede schilder. Tijdens de orientatie periode kwam ik in contact met schilder en klusbedrijf Hertog waarvan ik al wist dat de schilder als betrouwbaar bekend stond. Hans bleek ook nog eens flexibel te zijn en goed mee te denken. De klus naar alle tevredenheid uitgevoerd door Hans. Zonder dat er prijs afspraken over waren gemaakt heeft Hans het toilet ook geverfd en is hij op zijn vrije dag langsgekomen om te helpen bij een kleine klus. Qua planning kwam het perfect uit. Zeker een aanrader!

 • #5

  Fam. Duinkerken, Capelle a/d Ijssel (woensdag, 05 februari 2014 11:09)

  Tegen een zeer schappelijke prijs is de klus uitgevoerd door Dhr. Hertog. Wij zijn dik tevreden met het resultaat. Zelf hebben we hier en daar nog wat kleine randjes bijgeverfd, er was wat verf voor ons achtergelaten. Dhr. Hertog bood zelf aan om een muurtje in de keuken ook even mee te verven. Zeker een schilder die we aan kunnen bevelen!

 • #4

  Fam. Vonk Berkel en Rodenrijs (woensdag, 05 februari 2014 11:08)

  Hans heeft in 2,5 dag ons hele huis (grote eengezinswoning) in z'n eentje onder handen genomen! De plafonds en muren zijn heel mooi geworden! Ook de lastig te bereiken plekken zoals de nokken van zolder zonder problemen, streeploos geschilderd! Een keiharde werker, komt zijn afspraken na en werkt zeer zorgvuldig. Niets dan lof over deze vakman! Heel hartelijk dank!

 • #3

  Fam. Jorritsma, Zoetermeer (woensdag, 05 februari 2014 11:07)

  Hans heeft in eerste instantie bij mij op het werk goed werk verricht. Dat was voor mij een reden om hem te vragen ons huis aan de buitenkant te verven. Dat heeft hij keurig gedaan. Hij werkt netjes, komt z'n afspraken na en het is elke dag weer genieten als ik thuis kom!

 • #2

  Mevr. Gulik Zoetermeer (woensdag, 05 februari 2014 11:06)

  Hans heeft bij mij in de huiskamer en slaapkamer de muren geverfd en het is echt heel mooi geworden . Ook nog even het wandje in de keuken meegenomen en dat alles in 3 1/2 uur tijd!! Ik ben er heel blij mee en de prijs was heel schappelijk.

 • #1

  Dhr. Bruggeman. Zevenhuizen (woensdag, 05 februari 2014 11:05)

  Projectomschrijving Het schilderen van begane grond en 1e verdieping wanden en plafonds Wanden ca.127m2 , plafonds ca 110m2 ( hiervan is 7m2 badkamer), Diverse wanden in kleur uitvoeren En het schilderen van 5 binnendeuren. Inclusief het dichtmaken van boorgaatjes en reparaties waar nodig. Hans is een vakman eerste klas. Zeer betrouwbaar en zelfstandig. Hij is een harde en nette werker en komt zijn afspraken na. Het werk was ruim binnen de geplande tijd klaar. Hij denkt met de klant mee en stemt zijn planning daarop af. Hij levert hoge kwaliteit voor een nette prijs. Een echte aanrader