Schildersbedrijf Hertog

Bent u ook op zoek naar kwalitatief binnen- en/of buitenschilderwerk? Dan bent u bij Schildersbedrijf Hertog uit Zoetermeer aan het juiste adres! We maken altijd gebruik van de beste materialen en werken daarnaast alleen maar met materialen van de hoogste kwaliteit. Zodat u als klant ten slotte weer jaren vooruit kunt. Dit alles doen wij bovendien tegen een betaalbare prijs.

Vector@2x

Binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Hertog zorgt voor een goede voorbereiding en uitvoering van het schilderwerk voor het beste resultaat.

Vector1@2x

Buitenschilderwerk

Vanuit ons vakgebied als schilder weten wij als geen ander hoe belangrijk het buitenschilderwerk is voor het aanzicht van uw woning.

Vector2@2x

Latex spuiten

Het airless latex spuiten is een van de nieuwste schildertechnieken waarmee u gegarandeerd het strakste eindresultaat krijgt.

Over Schildersbedrijf Hertog

Schildersbedrijf Hertog uit Zoetermeer, is gespecialiseerd in het schilder- en onderhoudswerk voor zowel particulieren, vereniging van eigenaren, als bedrijven. Of het nu gaat om het sauzen en witten van muren of plafond, evenals het schilderen van uw kozijnen of deuren, wij zorgen immers voor de perfecte afwerking.

Ook voor het latex spuiten van uw plafonds en muren kunt u bij Schildersbedrijf Hertog terecht, informeer naar de mogelijkheden via het aanvraagformulier. Ons kwalitatief schilderwerk wordt bovendien op een veilige en verantwoorde manier uitgevoerd. Dit alles op basis van duidelijke afspraken en als laatste tegen een betaalbare prijs. De verf en latex/muurverf waar we mee werken is uitsluitend van hoge kwaliteit (o.a. Sigma, progold en SPS)

U kunt ons ook vinden op: schilder-info.nl

Waarom Schildersbedrijf Hertog?

  • Duidelijke en bovendien scherpe vrijblijvende offerte
  • Kwaliteit en service voor vervolgens een betaalbare prijs
  • Een eenmanszaak, daardoor dus korte lijnen
  • Een persoonlijk karakter, aangezien ik meestal alleen werkt.
  • Flexibel, met de bedoeling, de klant tevreden te houden.
  • niet alleen een goede prijs maar ook kwaliteit leveren.